Site icon NewsIT
16:05 | 12.03.15

Γίνεται το πρώτο βήμα για την έναρξη των ιδιωτικοποιήσεων

Newsit Newsroom

Το πρώτο βήμα για την επανεκκίνηση των ιδιωτικοποιήσεων στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγει το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο σε 100 δόσεις θα περιλαμβάνονται και οι πρώτες ρυθμίσεις για τους κανόνες που θα ισχύσουν για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Αυτή, όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, θα είναι η πρώτη φάση στην οποία θα χαράσσεται το πλαίσιο, νεώ θα προσδιορίζεται και ο νέος ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ.

Σε δεύτερη φάση θα καταρτιστεί λίστα με τα περιουσιακά στοιχεία τα οποία θα παραχωρηθούν σε ιδιώτες προς αξιοποίηση, ενώ για ιδιαίτερης αξίας και σημασίας περιουσία θα επιδιώκεται η αξιοποίηση με τη συμμετοχή του Δημοσίου στο νέο σχήμα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version