Οικονομία

Μεγάλα κέρδη για τη Wall Street

Ο δείκτης Standard & Poor's 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραψε άνοδο 39,43 μονάδων (+3,41%) και έκλεισε στις 1.194,89 μονάδες.

Με μεγάλη άνοδο έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, χάρη στην αισιοδοξία που γέννησε η γαλλογερμανική σύνοδος κορυφής την Κυριακή.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε 330,06 μονάδες ή +2,97% και έκλεισε στις 11.433,18 μονάδες ενώ ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έφτασε στις 2.566,05 μονάδες, αυξημένος κατά 86,70 μονάδες ή +3,50%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
NATO: Στην κορυφή της ατζέντας της Συνόδου Κορυφής το προτεινόμενο ύψος αμυντικών δαπανών 5% του ΑΕΠ
Ο αρχικός χρονικός ορίζοντας για την υλοποίηση της δέσμευσης είναι το 2035, αλλά δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και το χρονοδιάγραμμα αναμένεται, επίσης, να αποτελέσει θέμα συζήτησης
Ο Μαρκ Ρούτε