Επιχειρήσεις

JTI: Νέος ηγέτης του εργοστασίου στην Ξάνθη ο Cleber Da Rodda

Τη θέση του Διευθυντή Εργοστασίου, στη μονάδα της ΣΕΚΑΠ του Ομίλου JTI στην Ξάνθη, ανέλαβε ο κ. Cleber Da Rodda από την 1η Απριλίου.

Συγκεκριμένα, ο νέος Διευθυντής Εργοστασίου είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού Παραγωγής από το Πανεπιστήμιο Santa Cruz do Sul στη Βραζιλία και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το FGV (GETULIO Vargas Foundation) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Rodda εντάχθηκε στη JTI το 2022 στον τομέα Επεξεργασίας Φύλλων στη Santa Cruz do Sul της Βραζιλίας, όπου διαχειριζόταν τη μεγαλύτερη μονάδα επεξεργασίας φύλλων καπνού της εταιρείας, έχοντας 22 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία καπνού και κατέχοντας πολυάριθμες θέσεις σε τομείς όπως η Έρευνα και Ανάπτυξη, η Επεξεργασία Καπνού, τα θέματα Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων, καθώς επίσης το τμήμα Ποιότητας και το Μηχανολογικό.

Με αφορμή την τοποθέτησή του στα νέα καθήκοντα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTI Hellas, κυρία Lili Zigoslu δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τον κ. Cleber Da Rodda ως νέο Διευθυντή Εργοστασίου μας στη Ξάνθη.

Η πολύτιμη εμπειρία και η δυναμική προσέγγιση του κ. Rodda στην παραγωγή προϊόντων καπνού αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για εμάς.

Είμαστε βέβαιοι ότι υπό την ηγεσία του, το εργοστάσιό μας στη Ξάνθη θα συνεχίσει να καινοτομεί και να επιτυγχάνει τους στόχους της εταιρείας μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Η AEGEAN επενδύει στη νέα γενιά πιλότων και ανακοινώνει την έναρξη ενός ακόμη κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών
Από το 2018, το Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων της AEGEAN έχει ήδη δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 240 νέους και νέες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλάδο της αεροπορίας
Η AEGEAN επενδύει στη νέα γενιά πιλότων και ανακοινώνει την έναρξη ενός ακόμη κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών
Ο όμιλος AVAX υποστηρικτής της 9ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης που ξεκινά στη Θεσσαλονίκη
Η εορταστική έναρξη της 9ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2025, στις 18:00 στο MOMus - Πειραματικό Κέντρο Τεχνών στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Το logo του Ομίλου ΑΒΑΞ
Η METLEN παρέδωσε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας τη νέα βιοκλιματική πρόσοψη του ιστορικού κτιριακού συγκροτήματος στο Στρατόπεδο «Στρατάρχη Παπάγου»
Πραγματοποιήθηκε χθες (29.10.2025), στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), η τελετή παράδοσης του έργου της νέας σύγχρονης...
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας