Επιχειρήσεις

MEG Consulting: Η νέα πρόταση στην αγορά με την υπογραφή του Μάνου Εξαρχουλάκου

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, με πολυετή εμπειρία και εντυπωσιακά αποτελέσματα στις πωλήσεις και στο marketing, από διευθυντικές θέσεις που κατείχε σε πολυεθνικές αλλά και εγχώριες εταιρίες, δημιουργεί τη συμβουλευτική εταιρία MEG CONSULTING και στέκεται διπλά στις επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσες λύσεις για την ανάπτυξή τους και την επίτευξη των στόχων τους.

Η εξειδίκευση στη στρατηγική ανάπτυξης με καινοτόμες τεχνικές πωλήσεων και marketing, κατάλληλες για τα νέα δεδομένα της εποχής, η τεχνογνωσία στα media & στο pr καθώς και η εμπειρία που απαιτείται για την κατανόηση των πραγματικών αναγκών του πελάτη και την εύρεση εξατομικευμένων προτάσεων είναι τα απαραίτητα συστατικά που δικαιολογούν την εμπιστοσύνη που πρέπει να επιδείξει μια εταιρία στην MEG CONSULTING για την επιτυχία.

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, ιδιοκτήτης της εταιρίας δήλωσε: «Είναι μάταιο να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. Η επιτυχία έρχεται με την αλλαγή, η επιτυχία έρχεται με την πίστη σε αυτή τη μεταμόρφωση κόντρα στον εγωισμό ή τη συνήθεια. Και αν το ζητήσετε, θα είμαι προσωπικά δίπλα σας, με όλες μου τις δυνάμεις και τους συνεργάτες μου, σε αυτή την προσπάθεια ώστε μαζί, να αποφασίσουμε πως θα κάνουμε καλύτερα αυτά που ήδη είναι καλά στην εταιρία σας και κυρίως πως θα βελτιώσουμε αυτά που μας δυσκολεύουν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Και όπως λένε οι Pink Floyd, together we stand – divided we fall.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
«Μαζί, για κάθε οικογένεια» – Το νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας των My market!
Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, «Μαζί, για κάθε οικογένεια» αποτελεί μια υπόσχεση συνέπειας, προσφοράς και ανθρωπιάς από την εταιρεία και τους ανθρώπους της, προς τις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες.
«Μαζί, για κάθε οικογένεια» – Το νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας των My market!
ΑΔΜΗΕ: Η διασύνδεση Κρήτης – Αττικής έσβησε τα φουγάραγια την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη
Τα οικονομικά οφέλη από τη διασύνδεση της Κρήτης με την Πελοπόννησο, η οποία από το 2021 έχει υποκαταστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τοπική ηλεκτροπαραγωγή από συμβατικές μονάδες, ανέρχονται σε 700 εκατ. ευρώ
EUROKINISSI