Επιχειρήσεις

Συνεργασία της Douleutaras με τη Skroutz

O Douleutaras, η πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών για το σπίτι, ανακοίνωσε σήμερα (7.10.2024) τη σύναψη συνεργασίας με τη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Skroutz.

Από σήμερα, οι πελάτες που αγοράζουν προϊόντα όπως έπιπλα, όργανα γυμναστικής και έξυπνες οικιακές συσκευές από το Skroutz θα μπορούν να κλείνουν ταυτόχρονα υπηρεσίες εγκατάστασης και συναρμολόγησης που παρέχονται από τους έμπιστους επαγγελματίες του Douleutaras.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αυτή η στρατηγική συνεργασία έχει ως στόχο να απλοποιήσει τη διαδικασία μετά την αγορά για τους πελάτες της Skroutz, επιτρέποντάς τους να προσθέτουν υπηρεσίες εγκατάστασης και συναρμολόγησης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Με ένα δίκτυο που περιλαμβάνει περισσότερους από 4.200 πιστοποιημένους επαγγελματίες σε πάνω από 90 κατηγορίες υπηρεσιών, ο Douleutaras διασφαλίζει ότι οι πελάτες θα λαμβάνουν υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες υπηρεσίες στο χώρο τους.

Τρόπος λειτουργίας

Επιλογή Προϊόντων και Υπηρεσίας: Όταν ένας πελάτης προσθέτει ένα προϊόν στο καλάθι του στο Skroutz, όπως έπιπλα ή έξυπνες οικιακές συσκευές, εμφανίζεται η επιλογή να προσθέσει υπηρεσίες εγκατάστασης ή συναρμολόγησης μαζί με το αντίστοιχο κόστος.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία του επαγγελματία που θα αναλάβει την υπηρεσία.

Προγραμματισμός Υπηρεσίας: Μόλις το προϊόν παραδοθεί, ο επαγγελματίας επικοινωνεί με τον πελάτη μέσα σε μία έως δύο εργάσιμες ημέρες για να κανονιστεί το ραντεβού στον χώρο του πελάτη.

Με αυτή τη συνεργασία, οι πελάτες της Skroutz μπορούν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, από την αγορά μέχρι την εγκατάσταση ή συναρμολόγηση, χωρίς ταλαιπωρία.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι ο B2B τομέας αποτελεί κρίσιμο επιχειρησιακό βραχίονα στην ανάπτυξη της πλατφόρμας, με τον Douleutaras να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ηλεκτρικών ειδών, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, και της ασφάλισης. Μέχρι το τέλος του 2025, αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί νέες συνεργασίες που θα ενισχύσουν σημαντικά την παρουσία της εταιρείας στην αγορά. 

Ο Ανδρέας Γραμμάτης Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του Douleutaras σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Skroutz, προσφέροντας τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες σε ένα ευρύτερο κοινό και κάνοντας τη διαδικασία εγκατάστασης προϊόντων στο σπίτι πιο εύκολη και πιο βολική. Η συνεργασία μας επιτρέπει στους πελάτες μας να απολαμβάνουν τις αγορές τους χωρίς το άγχος να βρουν πώς να τα εγκαταστήσουν ή να τα συναρμολογήσουν. Είτε πρόκειται για τη συναρμολόγηση ενός νέου επίπλου είτε για την εγκατάσταση έξυπνων οικιακών συστημάτων, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Τέλος, η συνεργασία μας με τη Skroutz και άλλους κορυφαίους εταίρους ενισχύει τη φιλοσοφία μας για μια λύση One Stop Shop για τους καταναλωτές. Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Η μαγεία του θεάτρου, δώρο για τα παιδιά
Στα τέσσερα χρόνια υλοποίησης της πρωτοβουλίας, η Τράπεζα έχει διαθέσει περίπου 6.000 εισιτήρια για παιδιά και εφήβους, ενώ οι συμμετέχοντες, μαζί με τους συνοδούς τους, έχουν παρακολουθήσει συνολικά 128 εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις
O Μιχάλης Βλασταράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Eurobank, η Έλενα Ράπτη, Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
και ο Κωνσταντίνος Γλούμης, Γενικός Γραμματέας Δημογραφικής & Στεγαστικής Πολιτικής
Ο ΑΔΜΗΕ προκηρύσσει τον διαγωνισμό για την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου – Κω
Ο προϋπολογισμός για το καλωδιακό τμήμα της διασύνδεσης ανέρχεται σε 1,35 δισ. ευρώ και η ανάθεση του έργου θα πραγματοποιηθεί με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά
Ο ΑΔΜΗΕ προκηρύσσει τον διαγωνισμό για την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου – Κω
Τράπεζα Πειραιώς: Από σήμερα σε διαπραγμάτευση οι 1,23 δισ. νέες μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Στην κύρια αγορά του ΧΑ επέστρεψε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς, με τον CEO να χτυπά το καμπανάκι της έναρξης της συνεδρίασης, σηματοδοτώντας τη μετάβαση σε μια νέα εποχή για τον Όμιλο
Το logo της Τράπεζας Πειραιώς