Οικονομία

Μείωση των εξαγωγών τον Ιανουάριο

Με μείωση στην αξία των εξαγωγών της χώρας, άρχισε το 2014, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ειδικότερα, η συνολική αξία των εξαγωγών- αποστολών ανήλθε στο ποσό των 2.128,8 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο εφέτος, έναντι 2.224,5 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας μείωση 4,3% (χωρίς τα πετρελαιοειδή, παρουσίασε, επίσης, μείωση 4,3%).

Ενώ, η συνολική αξία των εισαγωγών- αφίξεων ανήλθε στο ποσό των 3.752,5 εκατ. ευρώ, έναντι 4.142,6 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο µήνα του 2013, παρουσιάζοντας μείωση 9,4% (χωρίς τα πετρελαιοειδή, παρουσίασε μείωση 3,3%).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρόδος: Ο Ιταλός που επένδυσε στην Ελλάδα της κρίσης και δικαιώθηκε πανηγυρικά!

Τρίκαλα: Success story στα χρόνια της κρίσης – Οι έμποροι που είδαν τα κέρδη τους να αυξάνονται!

“Βουτιά” στις εξαγωγές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα