Οικονομία

Ο οίκος Moody’s αναβάθμισε το αξιόχρεο της Eurobank

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's αναβάθμισε σήμερα σε θετικές από σταθερές τις προοπτικές για το αξιόχρεο των μακροχρόνιων καταθέσεων της Eurobank, το οποίο επιβεβαιώθηκε στη βαθμίδα Caa2.

«Οι θετικές προοπτικές λαμβάνουν υπόψη την πρόσφατη ανακοίνωση του σχεδίου μετασχηματισμού της τράπεζας, το οποίο, αν υλοποιηθεί επιτυχώς, θα βελτιώσει την κεφαλαιακή επάρκεια και την ποιότητα του ενεργητικού της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οίκος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Πάουελ (Fed): Οι μεταβαλλόμενοι κίνδυνοι ενδέχεται να δικαιολογούν την προσαρμογή των επιτοκίων
«Η σταθερότητα του ποσοστού ανεργίας και άλλων δεικτών της αγοράς εργασίας μας επιτρέπει να προχωρήσουμε προσεκτικά καθώς εξετάζουμε αλλαγές στη στάση της πολιτικής μας», δήλωσε ο Πάουελ
Federal Reserve Board Chairman Jerome Powell holds a press conference following a two-day meeting of the Federal Open Market Committee on interest rate policy in Washington, U.S., September 18, 2024.