Οικονομία

Ο οίκος Moody’s αναβάθμισε το αξιόχρεο της Eurobank

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's αναβάθμισε σήμερα σε θετικές από σταθερές τις προοπτικές για το αξιόχρεο των μακροχρόνιων καταθέσεων της Eurobank, το οποίο επιβεβαιώθηκε στη βαθμίδα Caa2.

«Οι θετικές προοπτικές λαμβάνουν υπόψη την πρόσφατη ανακοίνωση του σχεδίου μετασχηματισμού της τράπεζας, το οποίο, αν υλοποιηθεί επιτυχώς, θα βελτιώσει την κεφαλαιακή επάρκεια και την ποιότητα του ενεργητικού της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οίκος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ερευνάται η Deutsche Bank – Έφοδος στα γραφεία της, στο μικροσκόπιο και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς
H έρευνα της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη αφορά και την σχέση της Deutsche Bank με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρόμαν Αμπράμοβιτς
Deutsche Bank