Site icon NewsIT
16:30 Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πρωτοποριακός συνδυασμός τεχνών από μαθητές

Το έργο μαθητών Γυμνασίων της Αττικής, που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών «S-[cool]-life», για το σχολικό έτος 2014-2015, παρουσιάστηκε στις 19 Απριλίου, στην κατάμεστη Αίθουσα Χρ. Λαμπράκης του Μεγάρου.

Το «S-[cool]-life», που χορηγείται αποκλειστικά από τον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, αντλεί το περιεχόμενό του από την καθημερινή ζωή των παιδιών στο σχολείο, από το χώρο μέσα στον οποίο ζουν και δρουν, από τις καθημερινές τους ενέργειες και ανησυχίες.

Οι μαθητές, καθοδηγούμενοι από εκπαιδευτικούς, μυούνται στις συνεργασίες και το συνδυασμό των Τεχνών: η Μουσική συνομιλεί με το Λόγο, το Χορό, την Ερμηνεία, το Βίντεο. Αποτέλεσμα του έργου και της έμπνευσής τους ήταν μία άρτια παράσταση μουσικής, χορού και βίντεο.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version