Οικονομία

Σακελλαρίδης: Στις τράπεζες θα συνεργαστούμε με τους ιδιώτες επενδυτές

Δεν θα βάλουμε κομματικά στελέχη στις διοικήσεις των τραπεζών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης προσθέτοντας πως θα συνεργαστούν με τους ιδιώτες επενδυτές.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε κινήσεις που θα βλάψουν τη μετοχική αξία των τραπεζών και δεν θα διορίσει κομματικά στελέχη στις διοικήσεις τους, τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον ΣΚΑΙ.
“Δεν θα κάνουμε κάτι που θα πειράξει τη μετοχική αξία των τραπεζών, ότι γίνει στις τράπεζες θα γίνει σε συνεργασία με τους ιδιώτες επενδυτές” ήταν τα προσεκτικά διατυπωμένα λόγια από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Πηγή ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα