Οικονομία

Την Κυριακή υπογράφεται το τσεκ της 5ης δόσης

Το πράσινο φως για να προχωρήσει η Ελλάδα στην εκταμίευση της δόσης των12 δις ευρώ θα ανάψει στην συνεδρίαση του Eurogroup στις 3 Ιουλίου.
 

Δημοσίως μάλιστα εξέφρασε αυτή την άποψη ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών Ντιντιέ Ρέιντερς:”Είμαι πεπεισμένος ότι είναι δυνατό να ληφθεί η απόφαση για την επόμενη πληρωμή”.
 
Ο εκβιαστικός όρος προς τη χώρα μας για την εκταμίευση ”πέρασε” με τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή και ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών σχολίασε:” Έχουμε μια πρώτη καλή απάντηση από την Ελλάδα”.
 
Διαβάστε επίσης :
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πάνω από 50% οι πραγματικές μειώσεις – «Τελευταία ανάσα» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Ξεκίνησαν σήμερα οι εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως 28 Φεβρουαρίου – Υποχρεωτική η αναγραφή προγενέστερης τιμής και «τσουχτερά» πρόστιμα για παραβάσεις
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ