Παράξενες Ειδήσεις

24 ώρες στη θάλασσα αγκαλιά με μια μπάλα

Ρεκόρ επιμονής και υπομονής έκανε ένας 23χρονος Σέρβος τουρίστας.

Ο νεαρός έπαιζε βόλεϊ με τρεις φίλους του σε παραλία του Μαυροβουνίου, όταν ξαφνικά τα κύματα τους σκέπασαν και τους παρέσυραν στα ανοιχτά.

Ο 23χρονος Ντούσαν Κέκιτς μετά από λίγη ώρα έμεινε μόνος τους καθώς οι φίλοι του κατάφεραν να βγουν.
Παρέμεινε ήρεμος και προσπάθησε να κολυμπήσει ως τις ακτές αρκετές φορές, αλλά τα ρεύματα, ο άνεμος και τα κύματα, εμπόδισαν τις προσπάθειές του. Άρχισε να νυχτώνει και έχασε τον προσανατολισμό του. Μόνη του ελπίδα να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του τη μπάλα για να παραμείνει στην επιφάνεια.
“Σκεφτόμουν πράγματα που μού άρεσαν και σιγοτραγουδούσα αγαπημένα μου τραγούδια”, είπε.
20 χιλιόμετρα μακρυά, κοντά στην Αλβανία εντοπίστηκε 24 ώρες αργότερα από ψαράδες
“Εάν έφθαναν λίγο αργότερα, πιστεύω ότι τώρα δε θα ζούσα. Ημουν εξουθενωμένος”, είπε ο Κέκιτς, ο οποίος επέστρεψε χθες στο Μαυροβούνιο και συνέχισε τις διακοπές του.


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα