Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βρέθηκε η χρησιμότητα των τραγουδιών του Justin Bieber! Σώζουν από επιθέσεις αρκούδας!

Βρέθηκε η χρησιμότητα των τραγουδιών του Justin Bieber! Σώζουν από επιθέσεις αρκούδας!

Ο Justin Bieber προκαλεί συνεχώς συζητήσεις αφού έχει χιλιάδες fans αλλά ακόμη περισσότερους haters. Κι όσοι πιστεύετε πως η μουσική του δεν υποφέρεται… μάλλον έχετε δίκιο, αφού ούτε η αρκούδα δεν άντεξε κι έφυγε, ευτυχώς για τον άτυχο ρώσο ψαρά!

Ο Igor Vorozhbitsyn, λοιπόν, χρωστά κυριολεκτικά τη ζωή του στον Justin Bieber, αφού όταν είχε βγει για την καθιερωμένη του βόλτα στο αγαπημένο του σημείο της βόρειας Ρωσίας, την Γιακουτία, μία τεράστια αρκούδα του επιτέθηκε και άρχισε να τον κατασπαράζει!

Εκείνη την ώρα όμως, χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο και για ringtone είχε την επιτυχία του 20χρονου Καναδού ποπ ειδώλου, “baby”.

Η αρκούδα εκείνη τη στιγμή τρόμαξε και έφυγε, αφήνοντας τον ψαρά να μην πιστεύει την τύχη του και να ευχαριστεί αυτόν που τον κάλεσε την κατάλλη στιγμή, αλλά πρωτίστως τον Justin Bieber που του έσωσε τη ζωή!

Τον έσωσε η εγγονή του!

Ο ψαράς υπέστη πληγές και μελανιές στο πρόσωπο και σώθηκε από ντόπιους ψαράδες που τον εντόπισαν στην περιοχή. Ο ίδιος, εξήγησε πως “είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου και προσωρούσα προς το σημείο που ήθελα, όταν ένιωσα μία τρομερή πίεση στην πλάτη μου και ξαφνικά η αρκούδα ήταν από πάνω μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω την τύχη μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο και είδα την αρκούδα να απομακρύνεται. Ξέρω πως το τραγούδι αυτό δεν αρέσει σε όλους, αλλά η εγγονή μου το “φόρτωσε” στο κινητό μου για πλάκα”.

Οι ενήλικες καφέ αρκούδες ζυγίζουν μέχρι και 600 κιλά και στις… μάχες της άγριας φύσης μπορούν να νικήσουν ακόμη και τίγρεις της Σιβηρίας!

Αν ποτέ σας επιτεθεί αρκούδα, μην ψάχνετε για όπλα και μαχαίρια. Αυτό είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεστε:

Πηγή: dailymail.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Του πήρε τη… μπουκιά από το στόμα ένας γιγάντιος ροφός! (VIDEO)

Το “ευχαριστώ” μιας θαλάσσιας χελώνας στον άνθρωπο που την έσωσε ( VIDEO)

Όταν μια αρκούδα σώζει ένα κοράκι! (Βίντεο)

Θεσ/νίκη: Τροχαίο ατύχημα με θύμα… αρκούδα – Δεύτερο για το 2014

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε