Site icon NewsIT

Απίστευτο: Ήπιε παγωμένο νερό και πέθανε – Πρωτοφανής τραγωδία συγκλονίζει το Περού

11.05.2019 | 00:25
Απίστευτο: Ήπιε παγωμένο νερό και πέθανε – Πρωτοφανής τραγωδία συγκλονίζει το Περού

Μία απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Ένας άνδρας μόλις 27 ετών έχασε τη ζωή του με έναν απίστευτο τρόπο...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του ίντερνετ. Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στο Περού. Ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς, μετά την κατάποση παγωμένου νερού!

Ο 27χρονος αθλητής Ludwin Florez Nole, μετά τη λήξη του αγώνα στον οποίο συμμετείχε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Πήγε στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγός του, ήπιε ένα ποτήρι παγωμένο νερό, ενώ ήταν ακόμα “ζεστός”, αλλά και σε υπερένταση. Τότε, ισχυρίζεται η σύζυγός του, άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος του.

«Τον πήγα στην πιο κοντινή κλινική, αλλά πέθανε προτού καν προλάβουμε να φτάσουμε εκεί», δήλωσε η γυναίκα του, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε ο σύζυγός της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

«Οι γιατροί είπαν ότι ο σύζυγός μου πέθανε από ανακοπή καρδιάς, διότι ήπιε πολύ παγωμένο νερό, ενώ ακόμα το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα», πρόσθεσε η νεαρή χήρα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η διαφορά στη θερμοκρασία προκάλεσε ισχυρό σοκ στη λειτουργία της καρδιάς του αθλητή, με συνέπεια να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός των χτύπων και να σταματήσει.

Τι να προσέχετε αν πίνετε νερό με άδειο στομάχι; Γνωρίζετε ήδη ότι το να πίνετε 7-8 ποτήρια νερό την ημέρα είναι πραγματικά σημαντικό για την υγεία σας. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πίνοντας ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι αμέσως μετά το ξύπνημα έχει και σημαντικά θεραπευτικά οφέλη. Όσο κοιμάστε το σώμα σας αφυδατώνεται, επειδή χρειάζεται υγρά για να λειτουργήσει και η μόνη πηγή του εκείνες τις ώρες είναι τα υγρά που ήδη έχει. Προκειμένου να μειωθεί το σωματικό σας λίπος, είναι σημαντικό να πίνετε πολύ νερό. Είναι κάτι που όλοι οι διαιτολόγοι και οι διατροφολόγοι συνιστούν. Επίσης, το νερό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το επίπεδο της ενέργειάς σας.

Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version