Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Αρκούδα ή άνθρωπος; «Ψάχνονται» σε ζωολογικό κήπο στην Ταϊβάν

Αρκούδα ή άνθρωπος; «Ψάχνονται» σε ζωολογικό κήπο στην Ταϊβάν
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Προβληματισμένοι εμφανίζονται αρκετοί χρήστες των social media για το αν μια αρκούδα είναι στην πραγματικότητα … άνθρωπος με στολή.

Η αρκούδα ονομάζεται Bobby” και ζει στο ζωολογικό κήπο Shoushan στο Kaohsiung της Ταϊβάν, και άθελά της προκάλεσε ερωτήματα ως προς το αν πίσω από το όνομα της κρύβεται πράγματι κάποιος άνθρωπος.

Το ζώο έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας όταν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στάθηκε για λίγο όρθια στα πίσω πόδια της, γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη δεκάδων επισκεπτών, χρηστών των social media, ακόμη και του δημάρχου της πόλης, στη νότια Ταϊβάν.

Αρκετοί ισχυρίστηκαν ότι η ισορροπία στα δύο πόδια και το συγκρίσιμο ύψος του με έναν άνθρωπο αποδεικνύει πως πρόκειται για άτομο με κοστούμι. Ο ζωολογικός κήπος ωστόσο απέρριψε τις εικασίες, λέγοντας ότι οποιοσδήποτε με γούνινη στολή θα “ζεσταίνονταν” πολύ στις υψηλές θερμοκρασίες.

Το εν λόγω συμβάν, θυμίζει κατά πολύ τις υποψίες που διατυπώθηκαν για αρκούδες στο κινεζικό πάρκο άγριας ζωής Hangzhou Zoo, το Αύγουστο του 2023. 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις