Site icon NewsIT

Αστυνομικός πήρε…κατά λάθος υπερβολική δόση [vid]

01.08.2017 | 22:55
Αστυνομικός πήρε…κατά λάθος υπερβολική δόση [vid]

Αστυνομικός εντόπισε κοκαΐνη σε αυτοκίνητο στο Ανατολικό Λίβερπουλ. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής δόσης...

Aστυνομικός επέστρεψε πίσω στην εργασία του την Τρίτη, αφού σχεδόν πήγε να πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Patrolman Chris Green κλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Ανατολικό Λίβερπουλ, στο Οχάιο, να βοηθήσει στην αναζήτηση ενός οχήματος που μετέφερε κοκαΐνη. Το ναρκωτικό είχε χυθεί στα καθίσματα και ενώ ο Green φορούσε γάντια από λάτεξ ως προφύλαξη, άρχισε να έχει παραισθήσεις.

“Όταν πήγα στο αυτοκίνητο και έψαχνα ήμουν καλυμμένος με γάντια”, είπε ο Green στην εφημερίδα Morning Journal του Ανατολικού Λίβερπουλ. “Μετά έβαλα τον οδηγό κάτω για να τον ακινητοποιήσω, και αυτή ήταν η μόνη φορά που δεν φορούσα γάντια. Διαφορετικά, ακολούθησα το πρωτόκολλο”, συνέχισε.

Πίσω στο αστυνομικό τμήμα αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Green παρατήρησε μερικά κομμάτια της λευκής ουσίας σε σκόνη στη στολή του. Το σκούπισε με τα γυμνά χέρια του και λίγο αργότερα ο ίδιος άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του.

«Άρχισα να μιλάω περίεργα», επεσήμανε στην εφημερίδα Morning Journal. “Μπορούσα να τους ακούσω να μιλάνε, αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Ήμουν σε κατάσταση σοκ”, κατέληξε μετά την περιπέτεια του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο της περιοχής…

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version