Site icon NewsIT

Δαλματίας πιστεύει ότι η μαμά του είναι ένα ασπρόμαυρο άλογο

01.09.2018 | 00:32
Δαλματίας πιστεύει ότι η μαμά του είναι ένα ασπρόμαυρο άλογο

Δε σταματά να κυνηγά το ασπρόμαυρο άλογο, το δαλματίας του βίντεο. Η ιδιοκτήτριά του δηλώνει ότι μάλλον πιστεύει ότι είναι η μαμά του!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες το παρακάτω βίντεο. Ο λόγος; Πρωταγωνιστής το χαρούμενο δαλματίας και μόλις το δείτε, θα καταλάβετε γιατί…

Το αφεντικό του δαλματίας καταγράφει με την κάμερα του κινητού του το θέαμα που αντικρίζει σχεδόν κάθε μέρα. Το δαλματίας ακολουθεί το ασπρόμαυρο άλογο στην καθημερινή του άσκηση και το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό.

“Είναι σαν να νομίζει ότι το άλογο είναι η μητέρα του! Το ακολουθεί παντού και το κοιτά με θαυμασμό! Κάθε μέρα σχεδόν γίνεται αυτό το πράγμα και οι δυο τους μοιράζονται πολλές τρυφερές στιγμές το ένα με το άλλο”, δηλώνει χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του δαλματίας που έχει κλέψει τις καρδιές του Ίντερνετ!

Το βίντεο αγγίζει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες αναδημοσιεύσεις. Το γεγονός ότι το δέρμα τους μοιάζει πολύ στα χρώματα είναι αυτό που κάνει το βίντεο ό,τι καλύτερο έχετε δει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: LADbible

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version