Παράξενες Ειδήσεις

Δημιούργησε ιπτάμενο αυτοκίνητο – drone!

Η κίνηση στους δρόμους δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, αλλά το συναντάμε και στην Φιλιππίνες. Έτσι ο Kyxz Mendoza έψαξε και τελικά βγήκε τρόπο να αποφύγει το μποτιλιάρισμα δημιουργώντας το δικό του ιπτάμενο αυτοκίνητο – drone !

Ο εκκεντρικός εφευρέτης ξεκίνησε να εργάζεται πάνω σε αυτό το project εδώ και έξι χρόνια, όμως το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, καθώς πλέον το ιπτάμενο αυτοκίνητο – drone είναι έτοιμο προς χρήση!

Το περίεργο αυτό όχημα λειτουργεί με μπαταρίες, οι οποίες θέλουν 2,5 ώρες για να φορτίσουν και μπορεί να πραγματοποιήσει πτήσεις από 12 μέχρι 15 λεπτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το πιο ήσυχο μέρος στη Γη: Πώς αντέχονται λίγα λεπτά στην απόλυτη σιωπή
Στον θάλαμο της Microsoft δεν υπάρχει κανένα εξωτερικό ηχητικό σήμα με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος αρχίζει να εστιάζει στους εσωτερικούς ήχους του σώματος: τον χτύπο της καρδιάς, τη ροή του αίματος, ακόμα και το ελαφρύ τρίξιμο των αρθρώσεων
Δωμάτιο