Παράξενες Ειδήσεις

Έπεσε στους κροκόδειλους για να αποφύγει τη σύλληψη

Ένας Αυστραλός έπεσε στο ποτάμι με τους μεγαλύτερους κροκοδείλους στον κόσμο αλλά τελικά δεν απέφυγε την σύλληψη.
 

Πρόκειται για έναν 37χρονο που μετά από καυγά τραυμάτισε έναν νεαρό.
 
Μόλις έφτασε η αστυνομία, ο 37χρονος που δεν είχε έξοδο διαφυγής, έπεσε στο ποτάμι με τους κροκόδειλους για πάνω από μισή ώρα από το οποίο όμως βγήκε σώος και αβλαβής.
 
Στον ποταμό αυτό, ονόματι Katherine ζουν οι μεγαλύτεροι κροκόδειλοι στον κόσμο, οι λεγόμενοι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού. Το μήκος αυτών των κροκοδείλων κυμαίνεται μεταξύ των 5 και 6 μέτρων ενώ το βάρος τους ξεπερνά τον ένα τόνο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα