Παράξενες Ειδήσεις

Γιατί ένας 5χρονος έγινε επίτιμος κυβερνήτης του Ν.Τζέρσεϊ

Σε ένα βίντεο που ανέβασαν οι δικοί του στο διαδίκτυο ο πιτσιρικάς έκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Και όταν τον ρώτησαν γιατί, απάντησε: "Γιατί μου είπαν οτι είμαι πολύ μικρός για να γίνω κυβερνήτης του Νιου Τζέρσει!"

Το βίντεο έκανε εκατομμύρια κλικ και έφτασε και στ’ αυτιά του κυβερνήτη. Αλλο που δεν ήθελε ο πολιτικός, είναι και αμερικανός που φημίζονται για τέτοιου είδους κινήσεις και αποφάσεις και κάλεσε τον μικρό Τζέσε στο γραφείο του για να τον χρίσει επίτιμο κυβερνήτη της πολιτείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το πιο ήσυχο μέρος στη Γη: Πώς αντέχονται λίγα λεπτά στην απόλυτη σιωπή
Στον θάλαμο της Microsoft δεν υπάρχει κανένα εξωτερικό ηχητικό σήμα με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος αρχίζει να εστιάζει στους εσωτερικούς ήχους του σώματος: τον χτύπο της καρδιάς, τη ροή του αίματος, ακόμα και το ελαφρύ τρίξιμο των αρθρώσεων
Δωμάτιο