Παράξενες Ειδήσεις

Γυναίκα παγιδεύτηκε σε πλυντήριο ρούχων

Ευτυχώς δεν έβαλε πρόγραμμα με πρόπλυση.

Υπηρεσίες διάσωσης κλήθηκαν στην πόλη της Νορβηγίας Μος για να απελευθερώσουν μια γυναίκα που είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα …πλυντήριο ρούχων.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του τύπου, μια 20χρονη παγιδεύτηκε στον κάδο ενός πλυντηρίου καθώς σφήνωσε το κεφάλι της και το χέρι της και δεν μπορούσε να απελευθερωθεί, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην τοπική εφημερίδα Moss Avis.

Ένα άλλο άτομο έσπευσε να ειδοποιήσει την αστυνομία νωρίς σήμερα και μετά από 10 λεπτά αστυνομία και υπηρεσία διάσωσης βρέθηκαν στο σημείο και απελευθέρωσαν τη “δέσμια του πλυντηρίου” χωρίς την παραμικρή αμυχή.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η γυναίκα προφανώς είχε βάλει κάποιο στοίχημα με το άτομο που ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνο που την προβληματίζει είναι η σύνεση των ατόμων που κάνουν τέτοιου είδους φάρσες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με ρομπότ να λύνει τον Κύβο του Ρούμπικ πιο γρήγορα από ένα βλεφάρισμα: Αμερικανοί φοιτητές κατέκτησαν το Ρεκόρ Γκίνες
Το ρομπότ των Αμερικανών φοιτητών κατάφερε να λύσει τον Κύβο σε μόλις 0,103 δευτερόλεπτα ενώ για το βλεφάρισμα απαιτούνται από 200 με 300 μιλισεκόντ
Κύβος Ρούμπικ