Site icon NewsIT

Ο άνθρωπος που ζει σε ένα αεροπλάνο της Ολυμπιακής

24.04.2018 | 21:33
Ο άνθρωπος που ζει σε ένα αεροπλάνο της Ολυμπιακής

Ο Bruce Campbell ζει μόνιμα σε ένα αεροπλάνο της Ολυμπιακής αεροπορικής εταιρείας. Δείτε το εσωτερικό του Boeing 727 που σήμερα είναι ένα σπίτι με όλες τις ανέσεις.

Παλιά το Boeing 727 της Ολυμπιακής δεχόταν επιβάτες και εκτελούσε μακρινά ταξίδια. Σήμερα το αεροπλάνο εξυπηρετεί μόνο έναν άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που το έχει μετατρέψει σε ένα απόλυτα λειτουργικό σπίτι!

Σε πολλούς μπορεί να φαίνεται περίεργο, για τον Bruce Campbell από το Πόρτλαντ, τα πράγματα είναι διαφορετικά… Όταν βρίσκεται στο αεροπλάνο νιώθει ότι βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον. Έτσι, μόλις συνταξιοδοτήθηκε από τον κλάδο της αεροναυτικής, όνειρό του ήταν να ζήσει μέσα σε ένα αεροπλάνο. Και τα κατάφερε!

Αγόρασε ένα ελληνικό αεροσκάφος του 1960 και το μετέτρεψε σε μία κατοικία που ονειρευόταν όλη του τη ζωή! Η είσοδος του σπιτιού είναι προσβάσιμη από τις σκάλες του αεροσκάφους. Η τουαλέτα λειτουργεί κανονικά ενώ ο ίδιος έχει φτιάξει και ένα λειτουργικό μπάνιο.

Στον χώρο που άλλοτε ήταν οι θέσεις των επιβατών, εκείνος τις αφαίρεσε και μετέτρεψε τον χώρο σε σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ και σε μία μικρή κουζίνα που είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για να καλύπτει τις ανάγκες του στο μαγείρεμα. Το αεροπλάνο περιλαμβάνει επίσης και ένα μεγάλο γραφείο όπου διαβάζει και περνάει πολλές ώρες εκεί με τον υπολογιστή του.

“Είναι πολύ δυνατά. Αντέχουν στον δυνατό αέρα και τις ισχυρές βροχές. Αντέχουν στα πάντα και διαρκούν για πάντα. Τα αεροπλάνα είναι στην πραγματικότητα ιδανικά ιπτάμενα σπίτια!”, δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα του Great Big Story.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Great Big Story

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version