Site icon NewsIT
11:32 Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025

Πάτησε γκάζι αντί για φρένο και η Jaguar βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Η πισίνα θα μείνει κλειστή για αρκετές εβδομάδες γιατί πρέπει να αφαιρεθούν τα μολυσμένα πλέον 900 κυβικά νερού

11 Δεκεμβρίου στην πόλη La Ciotat της Γαλλίας. Ένα αυτοκίνητο βρίσκεται στον πάτο μιας πισίνας. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι προιόν ΑΙ. 

Όμως, όπως αποδεικνύεται δεν είναι. Μια 38χρονη με το 5χρονο κοριτσάκι της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου πατάει γκάζι αντί για φρένο στην Jaguar της και βρίσκεται μέσα στην πισίνα Jean Boiteux.

Οι εικόνες είναι σουρεαλιστικές. Η Jaguar XF της 38χρονης μητέρας – αξίας 40.000 ευρώ – βρίσκεται εντελώς βυθισμένη κάτω από το νερό.

Με το που πάτησε γκάζι, το αυτοκίνητο πέρασε μέσα από έναν φράχτη και στη συνέχεια από μια τζαμαρία και βυθίστηκε στην πισίνα την ώρα που οι κολυμβητές βρίσκονταν στο νερό.

Αμέσως βούτηξαν στην πισίνα δύο ναυαγοσώστες και ένας πολίτης και κατάφεραν να σώσουν τη μητέρα και την κόρη, ενώ ως εκ θαύματος κανείς, συμπεριλαμβανομένων των κολυμβητών στην πισίνα, δεν τραυματίστηκε.

Δείτε τα βίντεο 

Η πισίνα θα αργήσει να ξανανοίξει για το κοινό αφού πρέπει να αφαιρεθεί όλο το νερό και να καθαριστεί.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version