Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκύλος φρικάρει με ένα λούτρινο λιοντάρι!

Σκύλος φρικάρει με ένα λούτρινο λιοντάρι!

Ένα German Shepherd μπαίνει στην κουζίνα και ένα λούτρινο λιοντάρι το κοιτά επίμονα στα μάτια… Η αντίδραση του σκύλου είναι όλα τα λεφτά!

Τα σκυλιά είναι ιδιαίτερα έξυπνα και έχουν την δυνατότητα, χάρη στην καλή όσφρησή τους, να “μυρίζουν” τον κίνδυνο. Αυτός ο σκύλος όμως μάλλον υπερέβαλε λίγο…

Το German Shepherd του παρακάτω βίντεο μπήκε στην κουζίνα και τι να δει… Ένα λιοντάρι τον κοιτούσε επίμονα καθισμένο στο πάτωμα. Ο σκύλος αμέσως γάβγισε θέλοντας να προειδοποιήσει το αφεντικό του ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Βέβαια, το λιοντάρι δεν ήταν αληθινό, ήταν ένα κουκλάκι λούτρινο που απλά κατατρόμαξε τον τετράποδο φίλο μας!

Το αφεντικό του πλησιάζει το λούτρινο και το χαϊδεύει θέλοντας να δείξει στο κατοικίδιό του ότι όλα πάνε καλά. Ο σκύλος όμως δεν πείθεται εύκολα… Πλησιάζει διστακτικά κάτω από τα πόδια του αφεντικού του, προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με αυτό το λιοντάρι και μόλις λίγο αγγίξει το πόδι του λούτρινου παιχνιδιού με τη μουσούδα του, εκείνο πετάγεται στον αέρα από την τρομάρα του!

Δείτε εδώ την απίστευτη αντίδρασή του:

Πηγή βίντεο: J. Hall

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις