Site icon NewsIT
17:48 | 26.01.11

Θα προσλάβουν γάτα για να κυνηγάει τους ποντικoύς στην Downing Street

Θα προσλάβουν γάτα για να κυνηγάει τους ποντικoύς στην Downing Street
Newsit Newsroom

Τη νέα γάτα θα διαλέξει ο πρωθυπουργός και τα παιδιά του αλλά δε θα γίνει το κατοικίδιο της οικογένειας.

Σε μία γάτα αποφάσισε να αναθέσει ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον την εξολόθρευση των αρουραίων που κυκλοφορούν ανενόχλητοι μπροστά από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου την Δευτέρα, όταν σε απευθείας σύνδεση, οι τηλεθεατές παρατήρησαν στους δέκτες τους έναν αρουραίο στα σκαλιά του νούμερου 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, όπου κάθε μέρα φτάνουν ξένοι επισκέπτες.

Η κίνηση του κ. Κάμερον πραγματοποιήθηκε 14 χρόνια αφότου ο Χάμφρεϊ, ο πρώην γάτος της Ντάουνινγκ Στριτ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κτίριο μετά από τον ερχομό του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ το 1997.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία που περνούν αρκετές ώρες στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν επίσης διαμαρτυρηθεί για την ύπαρξη αρουραίων.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version