Site icon NewsIT

Ζυγίζει 245 κιλά και θέλει να παχύνει και άλλο! [vid]

04.07.2017 | 22:48
Ζυγίζει 245 κιλά και θέλει να παχύνει και άλλο! [vid]

Θέλει να κατακτήσει το ρεκόρ της πιο μεγάλης περιφέρειας του κόσμου. Τρώει όσο πιο πολύ μπορεί ακόμα και αν ρισκάρει με αυτόν τον τρόπο, την ίδια της τη ζωή.

Είναι μία από τις πιο παχύσαρκες γυναίκες του κόσμου και θέλει να κατακτήσει την κορυφή. Ακόμα και αν για αυτό, θα χρειαστεί να παχύνει και άλλο και να θέσει σε ρίσκο την ίδια της την υγεία.

Η Bobbi – Jo ζυγίζει 245 κιλά και η περιφέρειά της είναι ίση με 2 μέτρα και 43 εκατοστά. Η ίδια δηλώνει ότι αγαπά το σώμα της, ακόμα και τώρα που έχει φτάσει στο σημείο να αποτελεί μια “ωρολογιακή βόμβα”, αφού οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει ότι αν δεν φτιάξει την διατροφή της, το στομάχι της θα εκραγεί.

Η γυναίκα με την μεγάλη περιφέρεια, δεν πτοείται ακόμα και από το γεγονός ότι δεν μπορεί να περάσει από την πόρτα, παρά μόνο από το πλάι. Θέλει να την θυμούνται για κάτι, ακόμα και αν πεθάνει! Και αυτό είναι να ξεπεράσει το ρεκόρ της πιο μεγάλης περιφέρειας που αγγίζει τα 2 μέτρα και 51 εκατοστά. “Η περιφέρειά μου είναι αυτή που με κάνει μοναδική και δεν θα σταματήσω να τρώω μέχρι να φτάσω τον στόχο μου!”

Όσο bullying και να έχει δεχτεί από τα social media που την αποκαλούν “χοντρή”, η ίδια δηλώνει ότι δεν το βάζει κάτω! Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version