Πολιτική

13ο Συνέδριο της ΝΔ: Το… πορτοκαλί σύνθημα και ο “μαραθωνοδρόμος” Μητσοτάκης!

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ, με το λογότυπο και το πρόγραμμα να δίνονται στην δημοσιότητα. Πότε θα μιλήσει ο Μητσοτάκης.

Με σύνθημα «Το Μέλλον Αρχίζει Τώρα» και το πορτοκαλί χρώμα να συνοδεύει στο λογότυπο το μπλε σκούρο και το γαλάζιο θα διεξαχθεί το 13ο Συνέδριο της ΝΔ, από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο τόπος διεξαγωγής θα είναι το εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Metropolitan Expo) και οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το απόγευμα με την ομιλία του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και ευρωβουλευτή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Θ’ ακολουθήσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα ρίξει και την αυλαία του συνεδρίου την Κυριακή το μεσημέρι.

Οι θεματικές ενότητες για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ θα είναι δύο:

– «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».

– «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Το βράδυ του Σαββάτου θα διεξαχθεί νυχτερινός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στη μάχη κατά της κακοποίησης των γυναικών και πρόθεση του κ. Μητσοτάκη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμμετάσχει κι εκείνος.

Όπως και στο περσινό συνέδριο, έτσι και φέτος θα υπάρχουν προσκεκλημένοι από διάφορους πολιτικούς και μη χώρους και άλλες προσωπικότητες, με στόχο να αναδειχθεί το άνοιγμα που επιχειρεί η ΝΔ στην κοινωνία. Οι εισηγήσεις των συνέδρων θα είναι τρίλεπτες και θα αφορούν αποκλειστικά τις δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου, ενώ δεν προβλέπεται εκλογή οργάνων.

Σημειώνεται επίσης ότι οι διαδικασίες του Συνεδρίου θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένες. Οι διαπιστεύσεις και ο φάκελος του Συνεδρίου θα είναι διαθέσιμα μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής για όλους τους συνέδρους.

Δείτε το λογότυπο για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ με… την είσοδο του πορτοκαλί

13ο Συνέδριο της ΝΔ

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάνοντας κλικ εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11