Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αραχτές στο εντευκτήριο της Βουλής Φωτίου και Αναγνωστοπούλου (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία twitter @diamantopoulo
Φωτογραφία twitter @diamantopoulo

Η συζήτηση πολύωρη και αναμένεται… συνέχεια μέχρι να φτάσει η στιγμή της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η κούραση δεδομένη και δυο κυρίες υπουργοί αποφάσισαν να ξεκλέψουν λίγα λεπτά ξεκούρασης στους καναπέδες του εντευκτηρίου της Βουλής.

Ο λόγος για τη Θεανώ Φωτίου και τη Σία Αναγνωστοπούλου που «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό να ξεκουράζονται πριν μπει στην τελική ευθεία η μάχη για το ασφαλιστικό.

Και οι δυο είναι ξαπλωμένες στους καναπέδες. Η Σία Αναγνωστοπούλου έχει απλώσει τα πόδια της αλλά όχι πάνω στον καναπέ και ασχολείται με το κινητό της, η δε Θεανώ Φωτίου έχει καθίσει σε έναν καναπέ και έχει απλώσει τα πόδια της σε μια πολυθρόνα. Αλλά για να μη λερώσει, έχει βάλει μια εφημερίδα, πάνω στην οποία έχει απλώσει τα πόδια της.

Φωτογραφία twitter @diamantopoulo

Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter από τον χρήστη DDiamantopoulos.

Θυμίζει εν πολλοίς τις φωτογραφίες που είχαν κάνει το γύρο των social media από προηγούμενες συνεδριάσεις της Βουλής με την Άννα Βαγενά ξαπλωμένη σε καναπέδες της Βουλής αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να κάθεται επίσης… αραχτός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε