Πολιτική

Αραχτές στο εντευκτήριο της Βουλής Φωτίου και Αναγνωστοπούλου (ΦΩΤΟ)

Η συζήτηση πολύωρη και αναμένεται... συνέχεια μέχρι να φτάσει η στιγμή της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η κούραση δεδομένη και δυο κυρίες υπουργοί αποφάσισαν να ξεκλέψουν λίγα λεπτά ξεκούρασης στους καναπέδες του εντευκτηρίου της Βουλής.

Ο λόγος για τη Θεανώ Φωτίου και τη Σία Αναγνωστοπούλου που «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό να ξεκουράζονται πριν μπει στην τελική ευθεία η μάχη για το ασφαλιστικό.

Και οι δυο είναι ξαπλωμένες στους καναπέδες. Η Σία Αναγνωστοπούλου έχει απλώσει τα πόδια της αλλά όχι πάνω στον καναπέ και ασχολείται με το κινητό της, η δε Θεανώ Φωτίου έχει καθίσει σε έναν καναπέ και έχει απλώσει τα πόδια της σε μια πολυθρόνα. Αλλά για να μη λερώσει, έχει βάλει μια εφημερίδα, πάνω στην οποία έχει απλώσει τα πόδια της.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter από τον χρήστη DDiamantopoulos.

Θυμίζει εν πολλοίς τις φωτογραφίες που είχαν κάνει το γύρο των social media από προηγούμενες συνεδριάσεις της Βουλής με την Άννα Βαγενά ξαπλωμένη σε καναπέδες της Βουλής αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να κάθεται επίσης… αραχτός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μετρό Συντάγματος μία ημέρα πριν τα «εγκαίνια» της 24ωρης λειτουργίας του
Συνομίλησε με εργαζόμενους στο κέντρο ελέγχου του μετρό και ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των μέσων μεταφοράς για τη στήριξή του στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατέθεσε μήνυση κατά του 42χρονου μαστροπού – «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου» έλεγε στα θύματά του
Η μήνυση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έχει κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες όταν μια γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του μαστροπού και πήγε στην αστυνομία
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 3