Κυριακή, 19 Μαΐ
26oC Αθήνα

Μαζεύει τα πράγματά της από το υπουργείο η Σκοπούλη

Μαζεύει τα πράγματά της από το υπουργείο η Σκοπούλη

Την παραίτησή της θα στείλει εγγράφως στον πρωθυπουργό η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη η οποία βγαίνοντας από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ είπε οτι Δεξιά και ΠΑΣΟΚ μπλοκάρουν κάθε μεταρρύθμιση.

“Εχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο” είπε η κυρία Σκοπούλη στο ΒΗΜΑ και πρόσθεσε: “Μπλοκάρεται οποιαδήποτε ενέργεια, σε επίπεδα απίστευτα. Εμείς είμαστε μεταρρυθμιστές. Αυτοί δεν είναι. Μπλοκάρουν κάθε μεταρρύθμιση και η Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ. Εχουν χτίσει ένα κράτος με πλοκάμια συμφερόντων τα οποία δεν θέλουν να αλλάξουν. Η τακτική που ακολουθήθηκε στην ΕΡΤ ήταν αυτή που έγινε αντιληπτή στον κόσμο. Τις ίδιες τακτικές ακολουθούν από την πρώτη μέρα σε όλους τους τομείς».

Η κα Σκοπούλη αναμένεται να στείλει την παραίτησή της στον πρωθυπουργό. Την ώρα που αποχωρούσε από τα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου, μάλιστα, η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, είπε: “τέλος, θα παραιτηθούμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ IATROPEDIA.GR

Διαβάστε

Κεδίκογλου: Υπήρχε συμφωνία για την ΕΡΤ – Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ

Εικόνα διάλυσης στη ΔΗΜΑΡ! Αποσύρει ο Κουβέλης τους υπουργούς του από την κυβέρνηση – Πυρ ομαδόν για την…. ανταρσία

«Φώτη, άλλα έλεγες…» – Οι δραματικοί διάλογοι της σύσκεψης των τριών – Μένουν μόνοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετά το… «αντάρτικο» της ΔΗΜΑΡ

Νέα κυβέρνηση με στελέχη από το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε