Πολιτική

Όχι τώρα εκλογές!

«Η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές χωρίς να λύνει κανένα πρόβλημα, απειλεί να οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση της χώρας. Ο σεβασμός στη λαϊκή εντολή επιβάλλει την εξάντληση της συνταγματικής τετραετίας».

Αυτό δήλωσε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι «η σημερινή Βουλή μπορεί να δώσει άμεσα κυβερνητικό σχήμα εθνικής ενότητας».

«Την ώρα που οι κοινωνικές αντοχές της χώρας εξαντλούνται, η πρόωρη προσφυγή σε εκλογές σε αυτή την φάση, ενώ δεν έχει να προσφέρει τίποτα, υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγήσει σε πλήρη αποσταθεροποίηση» επισήμανε ο Σ. Βαλυράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολιτικοί εκτός πραγματικότητας, δε σεβάστηκαν το χαμό ενός ανθρώπου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17