Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Π. Τατσόπουλος στο ΣΚΑΪ: Απύθμενο το θράσος του Μουλόπουλου να λέει για συνεργασία μου με τη ΧΑ

Π. Τατσόπουλος στο ΣΚΑΪ: Απύθμενο το θράσος του Μουλόπουλου να λέει για συνεργασία μου με τη ΧΑ

“Κατάπτυστη επίθεση λάσπης”, χαρακτήρισε ο Πέτρος Τατσόπουλος το σημερινό άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλου στην “Αυγή”, μιλώντας στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου.

“Οι χαρακτηρισμοί είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι ότι το κείμενο άφηνε να εννοηθεί ότι δουλεύω για ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής”, ανάφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Πρόκειται για απύθμενο θράσος να λέει για συνεργασία μου με τη Χρυσή Αυγή, είναι κάτι που δεν μπορούσα να το καταπιώ. Δεν μπορώ να δεχτώ να μου κάνουν τέτοια επίθεση, που δεν μένει στο έντυπο, αλλα κυκλοφορεί παντού στο διαδίκτυο”.

Όσον αφορά στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τατσόπουλος επισήμανε:”Είδα μια πλήρη κάλυψη από τον Τσίπρα, γι’ αυτό και έμεινα ικανοποιημένος. Το κείμενο ήταν πρόκληση. Δεν γίνεται, όποιος παίρνει διαφορετική θέση από το ΣΥΡΙΖΑ, να τον καταγγέλεις αυτομάτως ως προδότη. Όσο ο Μουλόπουλος αρθρογραφούσε στο Βήμα ήταν πουλημένος;”.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε σε όσα είπε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ: “Είπα ότι όλοι οι βουλευτές ή σχεδόν όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα και έχουν πει πιο ακραία από εμένα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ νιώσει ότι κάνω κακό με τις δηλώσεις μου, οποιαδήποτε στιγμή, είναι στη διακριτική του ευχέρεια να με διαγράψει.Και ο Σκουρλέτης και ο Στρατούλης έκαναν δηλώσεις… καρμπόν για τους ΑΝΕΛ. Η διαφορά ήταν ότι εγώ αναφέρθηκα και γιατί διαφωνώ με αυτή τη συνεργασία”. 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Φάνηκε ότι το άρθρο ήταν προσωπική θέση του Μουλόπουλου. Το τρίπτυχο γελοτοποιός, βιζιτού, χρυσαυγίτης, δεν ήταν κριτική… Δεν παραιτούμαι, διότι πιστεύω ότι με τις παρεμβάσεις μου κάνω καλό και απευθύνομαι σε ένα κοινό που μπορεί να ψηφίσει το ΣΥΡΙΖΑ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα σφοδρή επίθεση Τατσόπουλου σε Μουλόπουλο

Καρύδης για ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν χάσει κάθε ηθικό έρεισμα – Θα πάρουν την απάντηση από το ΠΑΣΟΚ

Τσίπρας: Δεν τίθεται θέμα διαγραφής Τατσόπουλου – Δείξτε αλληλεγγύη μεταξύ σας!

Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ!

Μουλόπουλος: Πέτρο τέρμα οι μαλακίες – Τατσόπουλος: Βασίλη too little too late

”Σεξιστής και ομοφοβικός ο Μουλόπουλος γιατί αποκάλεσε βιζιτού τον Τατσόπουλο”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε