Πολιτική

Qatar gate – Εύα Καϊλή: «Έπαιξε με την κόρη της στη φυλακή για 2 ώρες» λέει η La Repubblica

Μετά από ένα μήνα, η φυλακισμένη για το σκάνδαλο του Qatar Gate Εύα Καϊλή είδε την κόρη της.

Η κόρη της Εύας Καϊλή πήγε στις φυλακές του Χάρεν μαζί με τον παππού της, εκεί όπου η ευρωβουλευτής κρατείται μετά τη σύλληψή της για το Qatar Gate και την υπόθεση δωροδοκίας.

Σύμφωνα με την La Repubblica, η Εύα Καϊλή είδε την κόρη της από τις 16:20 μέχρι τις 19:20 στις φυλακές και έπαιξε μαζί της για 2 ώρες και 20 λεπτά.

Η ιταλική εφημερίδα σημειώνει πως η Ευρωβουλευτής ήταν χαρούμενη, ενώ πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα ξαναεπισκεφθεί τη μαμά της στις φυλακές. «Το δωμάτιο ήταν ωραίο και δεν θύμιζε σε κάτι φυλακή», γράφει η La Repubblica.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, άφησε αιχμές για την στάση της βελγικής Δικαιοσύνης στο θέμα του παιδιού της τέως ευρωβουλευτή. Ο γνωστός νομικός τόνισε ότι οι αρχές δεν είχαν αφήσει την Εύα Καϊλή να δει το παιδί της, προκειμένου η τέως αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου να… σπάσει και να μιλήσει για όλα.

Βέβαια, οι βελγικές αρχές… λύγισαν τελικά και επέτρεψαν στην Εύα Καϊλή να δει το μικρό παιδί της.

«Θεωρώ ότι μάλλον δεν της επέτρεψαν να δει το παιδί για να την πιέσουν να ομολογήσει, να παραδεχτεί ότι είχε διαπράξει κάτι. Όμως η κ. Καϊλή δεν έχει τίποτα να ομολογήσει γιατί είναι εντελώς απαλλαγμένη από κάθε είδους κατηγορία» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Δεν ισχύει ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας στο SAFE – Ζητήθηκε επανυποβολή του αιτήματος, τίποτα δεν έχει λήξει
«Σε τρεις μήνες θα καταλήξουμε στο ποια χώρα θα μετέχει και σε ποιο ευρωπαϊκό αμυντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα» διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 117
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 7