Πολιτική

QatarGate: «Δεν προκύπτουν άλλα εμπλεκόμενα ονόματα, δεν είναι παραγωγή του Netflix»

«Δεν μας προκύπτουν άλλα εμπλεκόμενα ονόματα, δεν είναι παραγωγή του Netflix», δήλωσε ο Κριστόφ Μπερτί, διευθυντής της βελγικής εφημερίδας Le Soir, με αναφορά στο σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ, αποκαλούμενο και ως QatarGate.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Il Foglio, o Μπερτί πρόσθεσε ότι «δεν έχει άλλα στοιχεία, ο,τι έπρεπε να γράψει η Le Soir, το έχει γράψει. Η όλη ιστορία, ως έχει, είναι ήδη αρκετά σοβαρή».

«Το όλο έργο αυτής της έρευνας, το πώς εξελίχθηκε, ξεπερνά κάθε διάσταση της φαντασίας» είπε, χαρακτηριστικά, ο διευθυντής της εφημερίδας που είχε κύριο ρόλο στις αποκαλύψεις καταθέσεων και δικογραφιών του QatarGate.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως: «Θα προχωρήσουμε σε μια συνετή αύξηση του κατώτατου μισθού»
«Να αυξάνονται οι μισθοί, είτε μιλάμε για τον κατώτατο με κυβερνητική απόφαση έως τώρα, είτε μιλάμε για το μέσο μισθό μέσω συλλογικών συμβάσεων, και να μειώνονται οι φόροι» τονίζει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Νίκη Κεραμέως