Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σ. Θεοδωράκης: η άρνηση Λαζόπουλου είναι προσβολή προς τον αριστερό ψηφοφόρο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νέο… επεισόδιο στην κόντρα ΘεοδωράκηΛαζόπουλου με τον πρώτο να σηκώνει το γάντι και να απαντά στις κατηγορίες του ηθοποιού.

Για επίθεση χωρίς αιτία κατηγόρησε τον Λάκη Λαζόπουλο ο Σ. Θεοδωράκης, λέγοντας ότι έχει ξεπεράσει τα όρια της σάτιρας. Ασκεί πλέον πολιτική, είπε μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο κ. Θεοδωράκης, καθώς από τη στιγμή που αφιέρωσε μια ολόκληρη εκπομπή που ήταν “τι δεν μου αρέσει στο Ποτάμι” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα” είπε ο Σ. Θεοδωράκης αλλά άλλο η σάτιρα και άλλο η επίθεση, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η επίθεση Λαζόπουλου ήταν στοχευμένη με πολιτικούς σκοπούς.

Αναφερόμενος πάντως στην άρνηση Λαζόπουλου να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες ευρωεκλογές ο Σ. Θεοδωράκης είπε ότι με τον τρόπο που έγινε αποτελεί προσβολή προς τον αριστερό υποψήφιο.

Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στην αιτιολόγηση από μέρους του Λ. Λαζόπουλου του “όχι” στην υποψηφιότητα ανέφερε χαρακτηριστικά πως “όταν θεωρείς ότι η χώρα σου είναι υπό κατοχή, ότι ζει μια ανθρωπιστική κρίση δεν μπορείς να λες στο τέλος έχω ένα συμβόλαιο και θα συνεισφέρω μετά”, σχολιάζοντας μάλιστα: “ένα από τα δύο είναι απάτη”

Διαβάστε επίσης:
Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ: το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει είναι με το ευρώ;

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Βασίλης Δοσούλας

Το Άγιο Φως “έκαψε” τον Νίκο Δήμου – Παραιτήθηκε από το Ποτάμι με αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη

Στ. Θεοδωράκης προς @cocobilly: Βγάλε τη μάσκα να ξέρω με ποιόν έχω να κάνω

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε