Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ: το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει είναι με το ευρώ;

Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ: το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει είναι με το ευρώ;

“Οι λύσεις δεν είναι πια απόλυτες, δεν είναι μαύρο, άσπρο. Το λέει η Αριστερά στην Ευρώπη και δεν το λέει η αριστερά στην Ελλάδα” με τη φράση αυτή ο Σ. Θεοδωράκης θέλησε για ακόμη μια φορά να δείξει την πρόθεση του Ποταμιού για αλλαγή αλλά και για συνεργασίες.

Ο Σ. Θεοδωράκης μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι το ποτάμι είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, πως θέλει ο κόσμος να στηρίξει το Ποτάμι για να είναι μετά τις εκλογές ο ρυθμιστής και ο καταλύτης των εξελίξεων, ωστόσο υπογράμμισε ότι και τα μεγάλα κόμματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.
Όπως ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά θα πρέπει και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα που διεκδικεί την εξουσία να πει εάν είναι με το ευρώ.
Όπως ανέφερε μάλιστα μετά τις εκλογές το Ποτάμι επιθυμεί να υπάρξει κυβέρνηση που να αντιπροσωπεύει τουλάχιστον το 51% των πολιτών.
“Θα βγούμε και θα πούμε η χώρα έχει αυτά τα 20 προβλήματα, πείτε ποιες είναι οι λύσεις που προτείνετε και αναλόγως; θα πράξουμε. Αν ο κόσμος ενισχύσει το ποτάμι, αν είναι ρυθμιστής τα κόμματα θα υποχρεωθούν να πετάξουν τις παρωπίδες και να κοιτάξουν τα προβλήματα με άλλη ματιά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Βασίλης Δοσούλας

Το Άγιο Φως “έκαψε” τον Νίκο Δήμου – Παραιτήθηκε από το Ποτάμι με αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε