Πολιτική

Τσίπρας: Έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας για τη Χρυσή Αυγή

Την παρέμβαση του Κάρολου Παπούλια για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη 40λεπτη συνάντηση των δυο ανδρών. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και θα καταθέσει πρόταση για έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής.

«Ήρθε η ώρα η Χρυσή Αυγή να τεθεί ενώπιον του νόμου», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της συνάντησής του Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως ζήτησε από τον κ. Παπούλια να αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία, ώστε με αποφασιστικότητα και συντεταγμένα να αντιμετωπιστεί η εγκληματική δράση των νεοναζί.

«Ήρθε η ώρα να μπει τέλος στο χάϊδεμα από μερικά ΜΜΕ της Χρυσής Αυγής και να δοθεί τέλος στις ανιστόρητες εξισώσεις που νομιμοποιούν την εγκληματική της δραστηριότητα», υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επέκρινε τον πρωθυπουργό επειδή -όπως είπε- δεν επιθυμεί να γίνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. «Θλίβομαι», ανέφερε και είπε ότι σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής την έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας «για να καταθέσουμε ενώπιον του ελληνικού λαού τις θέσεις μας για την αντιμετώπιση της δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής», σημειώνοντας ότι αν αυτό δεν καταστεί δυνατό θα ζητήσει με την έναρξη της νέας συνόδου της Βουλής τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτησης.

«Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εγγυητής της ομαλότητας και των δημοκρατικών θεσμών και μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να απομονώσουμε τους εγκληματίες και να προστατέψουμε την κοινωνία από τη βαρβαρότητα», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας σε Παπούλια: Είχαμε το φίδι στον κόρφο μας

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο κόκκινος φάκελος

20 άτομα ερευνά η αστυνομία για τη δολοφονία του Π. Φύσσα – Οι αδιάφθοροι ψάχνουν για αστυνομικούς χρυσαυγίτες!

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είσαι έτοιμος να πεθάνεις για την Αγία Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής

Η Μέρκελ και οι ναζί φίλοι της – ΦΩΤΟ ντοκουμέντο…

Κασιδιάρης: Σε λίγους μήνες η Χρυσή Αυγή θα διοικεί τους Δήμους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1