Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσίπρας: Ο Εμμανουηλίδης έπαιρνε τηλέφωνο σε… λάθος υπουργείο! [vid]

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την δική του απάντηση έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από την Θάσο, για το περιστατικό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος έψαχνε τον Νίκο Τόσκα χωρίς επιτυχία την ώρα της μεγάλης φωτιάς.

Οι σκηνές που είχε καταγράψει τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ήταν εντονότατες. Ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, βρίσκονταν στη Θάσο, όπου η πύρινη λαίλαπα έκαιγε ό, τι έβρισκε στο διάβα της.

Ο ίδιος ζητούσε να μιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, με την απάντηση της γραμματείας να τον αφήνει εμβρόντητο, αφού του είπαν να καλέσει μετά τις… 15:00, με τον ίδιο να απαντά: “Η φωτιά δεν περιμένει κοπελιά μου… Δεν είναι αρκετές να σταλούν όσες δυνάμεις μπορούν να διατεθούν για να μην καεί ολοσχερώς το νησί, απειλούνται ανθρώπινες ζωές… Μετά τις 3 να γίνει η επικοινωνία; Ρε παιδιά σοβαρολογούμε τώρα; Καιγόμαστε σας λέμε“!

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σήμερα στη Θάσο και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το περιστατικό, λέγοντας πως στην πραγματικότητα ο κ. Εμμανουηλίδης τηλεφωνούσε σε… λάθος υπουργείο!

Χαρακτηριστικά είπε ο πρωθυπουργός: “Το πρόβλημα ήταν ότι ο βουλευτής έπαιρνε στο υπουργείο όχι το άμεσο υπεύθυνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, έψαχνε να βρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ήταν ήδη από το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα ήταν και στο ίδιο το νησί. Όταν παίρνετε σε άλλο υπουργείο, είσαστε αντιμέτωποι με το δαίμονα της γραφειοκρατίας“.

Δείτε το απόσπαμα:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε