Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης «σκοτώθηκαν» στον ΑΝΤ1 – «Είσαι ψεύτης και απατεώνας»

Σε άγρια κόντρα ήρθαν Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης με αφορμή τις παρακολουθήσεις αλλά και την ακρίβεια.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης ανέβασαν αρχικά τους τόνους για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και για την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

«Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία και έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας καλώς τους παρακολουθούσε. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων, με τον κ. Ζαχαριάδη να μιλά σε έντονο ύφος για γκανγκστερική κυβέρνηση η οποία παρακολουθεί τους πάντες.

«Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης τον καλούσε να ζητήσει συγγνώμη για την υπόθεση της NOVARTIS.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε προς το τέλος της συζήτησης στο πάνελ, όταν το θέμα ήταν πια η ακρίβεια. Αναλύοντας αρχικά το market pass, η κουβέντα έφτασε και στις εταιρείες που μειώνουν το προϊόν στις συσκευασίες, χωρίς να αλλάξουν το μέγεθος, και διατηρώντας την ίδια τιμή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε μια ρήση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε πει «αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια είναι ληστεία», ζητώντας από τον Κώστα Ζαχαριάδη να πει με ονοματεπώνυμα ποιοι είναι οι «ληστές». Ο κ. Ζαχαριάδης δεν έκανε κάτι τέτοιο, και ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε σχεδόν μπροστά στο πρόσωπό του «είσαι ψέυτης και απατεώνας», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του λέει «ήρεμα».

Δείτε από το 15:18

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Σαμαράς στην Καλαμάτα: Με ασπρόμαυρο κασκόλ στις εξέδρες για την «φιέστα» της ομάδας
Στις εξέδρες τον επισήμων βρισκόταν και ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαιρετήθηκε και αγκαλιάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ μαζί τους ήταν και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός
Αντώνης Σαμαράς
9
Χρυσοχοΐδης: Έρχονται πρόστιμα από τις «έξυπνες» κάμερες, σε εξέλιξη σχέδιο για το κυκλοφοριακό
«Δεν εφησυχάζουμε. Παρακολουθούμε ό,τι πρέπει και λαμβάνουμε τα μέτρα μας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τον κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος λόγω του πολέμου στο Ιράν
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την κοινωνία με μέτρα όσο κρατάει η κρίση
«Αν χρειαστεί είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία με εθνικούς πόρους και όπου χρειάζεται να αναλάβουμε και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες» τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα 19
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας
«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς στους οποίους ζούμε», ανέφερε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης