Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άγριο τρολάρισμα της ΚΝΕ σε Τσίπρα και Μητσοτάκη για το Μπάρτσα – Παρί [vid]

Άγριο τρολάρισμα της ΚΝΕ σε Τσίπρα και Μητσοτάκη για το Μπάρτσα – Παρί [vid]

Η αντιπαράθεση Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη στο twitter, με αφορμή την εξέλιξη στην αναμέτρηση μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί σεν Ζερμαίν για το Champions League, ενέπνευσε τη νεολαία του ΚΚΕ, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο – τρολάρισμα για τον πρωθυπουργό και τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΚΝΕ, παρουσιάζει λοιπόν σε… παγκόσμια αποκλειστικότητα, τους κρυφούς διαλόγους μεταξύ των Τσίπρα και Μητσοτάκη. Μεταξύ των ξεκαρδιστικών μηνυμάτων που αντάλλαξαν οι δύο, σύμφωνα με την ΚΝΕ το “Εγώ θα έβαζα τον Σουάρες στη διαπραγμάτευση” του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να πάρει την απάντηση του Τσίπρα “Έχεις δίκιο. Δαγκώνει πιο πολύ και από το φορολογικό του Τσακαλώτου”.

“Κοίτα να κλείσεις την 2η αξιολόγηση πριν βάλει 2ο γκολάκι η Μπάρτσα” λέει έπειτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να λάβει και πάλι την απάντηση “Μην ανησυχείς. Η Αχτσιόγλου παίζει μεγάλη μπάλα στην Ευρώπη”.

“Φτου γκαντεμιά. Είχα προβλέψει ότι η Παρί θα πάρει το Τσ. Λιγκ και αυτή έφαγε 6 γκολ…” λέει σε ένα ακόμα μήνυμα ο πρόεδρος της ΝΔ, για να πάρει την απάντηση “YOLO. Και εγώ είχα τάξει 751 βασικό, και τελικά ψηφίσαμε μαζί 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ”.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε