Πολιτική

Αναστάτωση στη Βουλή για δέμα με αποδέκτη την Έφη Αχτσιόγλου!

Ένα δέμα για την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου κι ένας… συναγερμός που "ήχησε" στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης (07.11.2017).

Δεν ήταν πραγματικός συναγερμός. Ούτε το θέμα για την Έφη Αχτσιόγλου ακριβώς… ύποπτο. Επειδή όμως τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή έχουν αυστηροποιηθεί, το δέμα πέρασε από… χίλια κύματα!

Αστυνομικός που υπηρετεί στη Βουλή είδε το δέμα που είχε σταλεί για την κα Αχτσιόγλου. Και του φάνηκε… περίεργο. Έκρινε λοιπόν πως έπρεπε να το ψάξει περισσότερο πριν φτάσει στα χέρια της υπουργού.

Ο έλεγχος και το τηλεφώνημα

Το προσωπικό ασφάλειας της Βουλής πέρασε το ογκώδες δέμα από το ειδικό σκάνερ. Και το μηχάνημα δεν έδειξε τίποτα… ύποπτο.

Ως αποστολέας ήταν εκκλησιαστικό ίδρυμα. Το δέμα περιείχε δυο βιβλία και στο πλαίσιο του ελέγχου έγινε και τηλεφώνημα στο ίδρυμα που το είχε αποστείλει. Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν απλά δυο εκκλησιαστικά βιβλία που είχαν σταλεί στην υπουργό Εργασίας.

Το όλο περιστατικό έγινε μια μέρα μετά την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τους πυροβολισμούς κατά άνδρα των ΜΑΤ. Γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή έχουν ενισχυθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10