Πολιτική

ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης έβαλε πλάτη για να περάσει η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών

Σφοδρή προσωπική επίθεση εξαπέλυσαν οι ΑΝΕΛ στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η πλήρης ανακοίνωση των ΑΝΕΛ αναφέρει τα εξής:

“Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έβαλε πλάτη για να περάσει η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, αρνούμενος να υποστηρίξει την ένσταση αντισυνταγματικότητας που υπέβαλαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς και να παραιτηθούν ομαδικά οι βουλευτές, όπως πρότεινε ο Πάνος Καμμένος, λέει τώρα, χωρίς ντροπή, ότι θα την προσβάλλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει;” αναφέρει ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων “για τους ισχυρισμούς του κ. Μητσοτάκη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη μη πλήρωση των θέσεων στην ηγεσία των Ανεξάρτητων Αρχών
«Δε θυμάμαι ξανά να γίνεται συνεδρίαση και να καλύπτονται τα 3/5 και, αντί ο Πρόεδρος της Βουλής, να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, να το βάζει στα πόδια»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης