Πολιτική

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κεραμέως – «Ποιος έδωσε την εντολή για παράδοση των προσωπικών δεδομένων;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην Νίκη Κεραμέως για την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, θέτοντας ξανά το ερώτημα «ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο στο κόμμα της ΝΔ;».

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης, Νίκη Κεραμέως προσπάθησε σήμερα να μας πείσει πως η κυβέρνηση, το κόμμα της και η ίδια είναι άμοιροι ευθυνών για την διαρροή των emails των απόδημων στην κυρία Ασημακοπούλου. Απλώς … έτυχε προφανώς την ευθύνη για τη διαρροή να έχουν δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Θεοδωρόπουλος. Εντελώς τυχαία, μάλιστα, η λίστα έφτασε στα χέρια ευρωβουλευτή που ανήκει στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας!».

Γενικεύοντας υποστηρίζει: «Δεν μας προκαλεί έκπληξη η στάση της. Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν. Δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις, δεν φταίει για το έγκλημα στα Τέμπη, δεν φταίει για την ακρίβεια, δεν φταίει για την διάλυση της δημόσιας υγείας, δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις…. Όσο και να προσπαθούν όμως να καλύψουν το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επιμένει μέχρις ότου οι πτυχές του αποκαλυφθούν σε όλο τους το μέγεθος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τη δίκη των Τεμπών: «Υπήρξε προσπάθεια να δυναμιτιστεί η διαδικασία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τον σιδηρόδρομο, με αιχμή «νέα τρένα, νέα υποδομή, νέους σταθμούς»
Δίκη για τα Τέμπη
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για τη φορολόγηση των τραπεζών: Πρόταση στη λογική των «εύκολων λύσεων»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιλέγει στοχευμένες παρεμβάσεις, χωρίς να διακινδυνεύεται η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος
Παύλος Μαρινάκης