Πολιτική

Μηλιός για το όριο αναλήψεων 300€: Να πατήσουμε σε μια βάρκα

Ο κ. Μηλιός μιλώντας στην εκπομπή του Mega Online δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει επιτέλους να πατήσει σε μία βάρκα, ενώ για όσα δήλωσε περί ορίου αναλήψεων στα 300 ευρώ ημερησίως, διευκρίνισε πως αυτά συμβαίνουν μόνο σε περιπτώσεις bank run και αυτό δεν έχει συμβεί στην Ελλάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μάλιστα, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η φυγή καταθέσεων είναι ήπια σε σχέση με τον πόλεμο που γίνεται στην κυβέρνηση, μιλώντας στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο κ. Μηλιός είχε πει ότι έπρεπε να είχε ελεγχθεί η φυγή καταθέσεων από τις Τράπεζες, λέγοντας ότι αν είχε τεθεί όριο αναλήψεων στα 300 ευρώ, αυτό το ποσό είναι αρκετό για το 95% των Ελλήνων, δηλαδή να παίρνουν 300 ευρώ την ημέρα από τις Τράπεζες.

Παράλληλα, εκτίμησε πως δεν θα χρειαστεί έλεγχος εκροής κεφαλαίων, ενώ αναφερόμενος στις πληρωμές της ελληνικής κυβέρνησης, σημείωσε πως “εάν δεν πληρωθεί το ΔΝΤ δεν θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός”.

Ο Γιάννης Μηλιός, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του “Κόκκινου Δικτύου” στη Θεσσαλονίκη με θέμα “η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε στην κυβέρνηση καθυστέρηση πληρωμών της χώρας προς τους δανειστές τώρα, ως “μηχανισμό εκβιασμού”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχετε καμία ενσυναίσθηση για τα Τέμπη και καμία για τη νεκρή μητέρα»
Στο φόντο της σύγκρουσης, η αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Μάντζου για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά των νοσηλευτών, με τον υπουργό να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «σόου και λαϊκισμό»
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου 5
Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Πολιτικά όρνεα που αξιοποιούν μια εγκληματική ενέργεια»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας απορρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα και μιλούν για απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας
Τρεις ύποπτοι εμπρησμοί αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη  με διαφορά λίγης ώρας σε πολιτικούς της ΝΔ – 5 άτομα στο νοσοκομείο
Συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ιπποκράτειο στη μνήμη της Βάγιας Νέστορα – Κυρανάκης: «Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να συλληφθούν οι τρομοκράτες»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της μητέρας της «γαλάζιας» πολιτεύτριας αναμένεται να τελεστεί την επόμενη εβδομάδα στην Κοζάνη
Συγκέντρωση ΝΔ για Βάγια Νέστορα
26
Η Καρυστιανού μετά τα «καρφιά» Μαρινάκη καταδίκασε τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη με αιχμές για τα Τέμπη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την «Ελπίδα για την Δημοκρατία» για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, με το κόμμα να συνδέει την υπόθεση με το αίτημα για ασφάλεια και δικαιοσύνη «που τόσο κατάφωρα στερούμαστε»
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου μετά τις συναντήσεις με Γεραπετρίτη και Δένδια: «Δεν φτάνει το Μαξίμου να σηκώνει τηλέφωνα στις 3 το πρωί»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά καθαρές απαντήσεις για το έργο και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποφεύγει να μιλήσει με σαφήνεια στον ελληνικό λαό
Γεραπετρίτης και Ανδρουλάκης