Πολιτική

Αποχαιρετισμός στα… “όπλα” από τον Πάνο Καμμένο

Με μια φράση που μάλλον "λέει" πολλά, ο Πάνος Καμμένος φέρεται ουσιαστικά να αποχαιρέτισε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, προαναγγέλλοντας έτσι την αποχώρησή του από το υπουργείο Άμυνας και άρα την κυβέρνηση. Ένα «αντίο» που έρχεται σχεδόν 24 ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το ραντεβού που θα έχουν το μεσημέρι της Παρασκευής (11.01.2019) στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα θα πυροδοτήσει, όπως όλα δείχνουν, ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

[read4more]

Το πρωί της Πέμπτης συνεδρίασε το Συμβούλιο Άμυνας υπό τον Πάνο Καμμένο κι εκεί ο υπουργός Άμυνας ουσιαστικά “ανακοίνωσε” ότι εγκαταλείπει τη θέση του. Όπως αναφέρει το OnAlert.gr, απευθυνόμενος στους επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είπε: “Είναι το τελευταίο Συμβούλιο Άμυνας, που προΐσταμαι“.

Σημειώνεται, αναφέρει επίσης το OnAlert.gr, ότι και κατά τις επισκέψεις που έκανε, κατά την περίοδο των γιορτών, σε στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια, ο Πάνος Καμμένος είχε τονίσει με έμφαση πως ήταν η τελευταία φορά που παρευρισκόταν εκεί ως υπουργός Άμυνας.

Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο OnAlert.gr ότι η συγκεκριμένη φράση δεν θα πρέπει οδηγεί σε βιαστικά συμπεράσματα αναφορικά με την ατζέντα του προέδρου των ΑΝΕΛ στο τετ-α-τετ της Παρασκευής με τον πρωθυπουργό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη