Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Debate – ΚΚΕ: Όχι στα καπρίτσια και τους τακτικισμούς του Τσίπρα

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ αφήνει αιχμές ότι ο πρωθυπουργός «συνειδητά μεθόδευσε» την ματαίωση του debate, κρύβοντάς την πίσω από «καπρίτσια» και «τακτικισμούς».

Αποκρούει το ΚΚΕ τις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα κατά πάντων για την ματαίωση του debate των πολιτικών αρχηγών.

«Το debate θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν ο κ. Τσίπρας είχε παραμείνει στην αρχική συμφωνία των κομμάτων για την 1η Ιουλίου, την οποία ο ίδιος ακύρωσε επικαλούμενος λόγους “κόπωσης” και την οποία ο ίδιος επανέφερε ξαφνικά μετά από 3 ημέρες, παρά το γεγονός ότι η δυσκολία εξεύρεσης νέας κοινής ημερομηνίας είχε διαφανεί ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή», αναφέρει το ΚΚΕ.

Επιπλέον ο Περισσός αφήνει αιχμές ότι ο πρωθυπουργός «συνειδητά μεθόδευσε» την ματαίωση του debate, κρύβοντάς την πίσω από «καπρίτσια» και «τακτικισμούς».

«Είναι γνωστό στα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής ότι το ΚΚΕ άλλαξε δύο φορές το πρόγραμμα κεντρικών συγκεντρώσεών του, για να βρεθούν οι ημερομηνίες και να διευκολυνθεί η πραγματοποίηση του debate. Θεωρούμε την προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ πολύ σοβαρή υπόθεση για να εξαρτάται απ’ τα καπρίτσια και τους τακτικισμούς του κ. Τσίπρα, που όπως αποδεικνύει η πορεία των γεγονότων και η πολιτική εκμετάλλευση που γίνεται, μάλλον συνειδητά μεθόδευσε ο ίδιος αυτή την εξέλιξη», σημειώνει το ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter έριχνε το «φταίξιμο» για την ματαίωση του debate όχι μόνον στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στο ΚΚΕ με το ΚΙΝΑΛ, λέγοντας πως έψαχναν αφορμή για την εξέλιξη αυτή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις