Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Δένδιας: Δε θα απαντάμε στη Χρυσή Αυγή!

Ελλάδα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Όσο η έρευνα κατά της Χρυσής Αυγής είναι σε εξέλιξη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με απόφαση του Νίκου Δένδια, δε θα απαντά στις ερωτήσεις των βουλευτών της.

Αυτό αναφέρει έγγραφο του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Δένδια, που έφτασε στη Βουλή, σε απάντηση τριών ερωτήσεων από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τους Αντώνη Γρέγο, Ηλία Παναγιώταρο και Χρήστο Παππά.

Η ερώτηση του κ. Γρέγου αφορούσε την εγκληματική δράση Αλβανών στα χωριά του Γράμμου και είχε κατατεθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2013. Η ερώτηση του κ. Παναγιώταρου αφορούσε στις κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ και είχε κατατεθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 και η ερώτηση του κ. Παππά αφορούσε επίσης στη δράση των Αλβανών στον Γράμμο και είχε κατατεθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Από τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο του κ. Δένδια προκύπτει επίσης πως ο ίδιος δεν προτίθεται να απαντά εφεξής ούτε και στις επίκαιρες ερωτήσεις που τυχόν θα κατατεθούν από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συζητώνται στην Ολομέλεια. Και αυτό αφορά τόσο τους βουλευτές που είναι προφυλακισμένοι και για όσους δεν είναι.

Μετά την απόφαση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης να μην απαντάει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το θέμα είναι τι θα κάνουν τα άλλα υπουργεία. Μέχρι στιγμής πάντως, στις δύο από τις τρεις ερωτήσεις έχουν απαντήσει εγγράφως τα υπουργεία Άμυνας, Εσωτερικών και Εξωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ανακρίτρια Πειραιά ο 32χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Φύσσα

Νέες διώξεις σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής για “εσχάτη προδοσία” και “ηθική αυτουργία σε φόνο” – Αποκαλύπτονται οι “χρηματοδότες”

“Ναζιστικό και δολοφονικό μόρφωμα η Χρυσή Αυγή”

Χρυσαυγίτες θα πυρπολούσαν με μολότοφ το τζαμί στον Βόλο

Μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τρίτη η Χρυσή Αυγή

Νέες απειλητικές επιστολές Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού από τις φυλακές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε