Πολιτική

Δημοσκόπηση MRB: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,9% – Ντέρμπι Δούκα – Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ

Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό δείχνει η νέα δημοσκόπηση της MRB για το Open αφού μεταξύ άλλων, τα στοιχεία δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα πλέον, με διαφορά 2 μονάδων από το δεύτερο, που είναι το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της MRB στην κάρτα με την πρόθεση ψήφου, φαίνεται ότι το 21,6% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα θα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, το 10,5 απάντησε ΠΑΣΟΚ ενώ το 8,5% απάντησε ΣΥΡΙΖΑ,

dimoskopisi mrb

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, ότι «δίπλα» στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην τέταρτη θέση βρίσκεται η «Ελληνική Λύση» με μόλις μισή μονάδα διαφορά, δηλαδή ποσοστό 8%.

Στην αναγωγή η ΝΔ φτάνει στο 27,7% ο ΣΥΡΙΖΑ το 10,9% και βρίσκεται στην τρίτη θέση ενώ το ΠΑΣΟΚ διατηρείται στο 13,4%.

dimoskopisi mrb

«Ντέρμπι» Δούκα – Ανδρουλάκη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB στη «μάχη» για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό στο σύνολο των ερωτηθέντων, με ποσοστά 25,5% και 21,9% αντίστοιχα.

dimoskopisi mrb

Ακολουθούν οι:
Άννα Διαμαντοπούλου με 17.5%, Παύλος Γερουλάνος με 12.6%, Νάντια Γιαννακοπούλου με 4.9, Μιχάλης Κατρίνης με 3.3% και Γιάννης Κανελλάκης με 0.9%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Θετικά βλέπουν τα μέτρα Μητσοτάκη για ενοικιαστές και συνταξιούχους οι πολίτες – Παραμένει δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας
Οι πολίτες ζητούν μέτρα και για την περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας τάξης - «Μοιρασμένοι» για το πότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές
Ακίνητα 17