Πολιτική

Έφτασε “ορφανός” ο προϋπολογισμός στη Βουλή – Απουσίες με νόημα

Ο προϋπολογισμός κατατέθηκε στη Βουλή, αλλά αυτή τη φορά δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες φορές, που αυτό γινόταν παρουσία του πρωθυπουργού και σχεδόν σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου.

Υποβαθμισμένη σε παρουσίες η φετινή κατάθεση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2017 στην Βουλή. Χωρίς όχι μόνο την καθιερωμένη παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πλήθος υπουργών στα κυβερνητικά έδρανα, αλλά ούτε καν του αρμόδιου υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων η κατάθεση του Προϋπολογισμού, με το καθιερωμένο «στικάκι», του Προϋπολογισμού από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε πως η επεξεργασία του Προϋπολογισμού από την αρμόδια Επιτροπή θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις.

Ο προϋπολογσιμός, θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και μετά από την πενθήμερη συζήτηση θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 6
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 218