Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Απίστευτη μπηχτή Τσίπρα για Μητρόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκλογές 2015 – Απίστευτη μπηχτή Τσίπρα για Μητρόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το “βαμβάκι” σφάζει ο Αλέξης Τσίπρας τον πρώην “σύντροφο” Αλέξη Μητρόπουλο. Με μία ελαφρώς απαξιωτική φράση απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για την κριτική του τέως αντιπροέδρου της Βουλής με φόντο τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή enikos του star και όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Μητρόπουλο, έριξε τη… “βόμβα”.

Ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε για το ότι ο Αλέξης Μητρόπουλςο βγάζει καθημερινά μια ανακοίνωση σχετικά με το τι θα φέρει το τρίτο μνημόνιο, με την επισήμανση πως δεν πρόκειται για μέλος της αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, απάντησε: “Καταρχάς η αξιοπιστία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μπορεί να είναι σημαντικότερη από αυτά τα χαρτιά που μου παρουσιάζετε“.

Από τα χαρτιά του πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής και συνεργάτη σας μέχρι χθες;” ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον Αλέξη Τσίπρα να συνεχίζει στο ίδιο… επιθετικό τέμπο και να ρίχνει την δεύτερη “βόμβα”!

Ε εντάξει, διότι αν ήταν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τώρα θα έκανε καμπάνια για τα αντίθετα. Βγήκε εκτός… εν πάση περιπτώσει όμως, ο καθένας κρίνεται“, είπε ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων και συγκεκριμένα στα πρώτα δύο μνημόνια…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε