Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Άγνωστοι κατέστρεψαν με Betadine όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Εκλογές 2019:  Άγνωστοι κατέστρεψαν με Betadine όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής κατέστρεψαν άγνωστοι με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο αν θα μπορεί να συμμετάσχει ο συνδυασμός χωρίς ψηφοδέλτια.

Έτσι η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί πλέον από το υπουργείο Εσωτερικών καθώς δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές χωρίς ψηφοδέλτια και η προθεσμία παράδοσης από τους συνδυασμούς στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα Σάββατο στις 2 το μεσημέρι.

Το συμβάν συνέβη λίγο πριν τις 10 της Παρασκευής όταν 4 άτομα, 3 άνδρες και μια γυναίκα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά προσέγγισαν την βάρδια στο κτίριο του δήμου στο οποίο φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου.

Ο φύλακας αιφνιδιάσθηκε από την παρουσία των ατόμων, τα οποία του ζήτησαν να μην εμπλακεί στο περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στο σημείο που βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα”. Εκεί περιέλουσαν τα περίπου 92.000 ψηφοδέλτια με φαρμακευτικό υγρό, συγκεκριμένα Betadine, αποχώρησαν από το κτίριο και διέφυγαν επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη.

Στο σημείο έσπευσε μετά από λίγο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι δράστες όμως είχαν προλάβει να εξαφανισθούν. Τα πρώτα στοιχεία πάντως δείχνουν πως οι δράστες γνώριζαν που βρίσκονται τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: kallitheaonline

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις